info@instituutgassho.nl 0652612891

Behandelingen bij Instituut Gassho

Voor de behandeling van je gezondheidsklachten zijn diverse energetische behandelingen mogelijk die je lichaam en geest weer kracht geven.

Over de behandelingen bij Gassho

Zonder energie is er geen gezondheid, vitaliteit of kracht. Voor de behandeling van je gezondheidsklachten zijn diverse energetische behandelingen mogelijk die je lichaam en geest weer kracht geven. In de energiebehandelingen leg ik mijn handen intuïtief op één of meerdere plekken op het lichaam of net boven het lichaam. In dit contact komt informatie voor mij vrij waardoor ik gericht de oorzaak van je klacht kan behandelen en energieblokkades kan opsporen en vrijmaken. Alle behandelingen zorgen ervoor dat je weer in contact komt met jezelf en spreken het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest aan.

Samen werken we aan jouw herstel en balans in een van de basisprogramma’s. Daarin bekijken we samen waar je behoeften liggen en stemmen de behandeling hierop verder af.

Alle behandeling worden uitgevoerd op een volledig gekleed lichaam. Het advies is om tijdens de energiebehandelingen comfortabele, soepel zittende kleding te dragen.

Lees meer over de verschillende behandelingen:

Reiki
Energie & Balans
Cleansing & Healing
Empowerment

Reiki is een heel eenvoudige, liefdevolle manier om universele levensenergie aan het lichaam te geven door handoplegging. Door via de handen energie toe te voegen wordt het geheel weer in balans gebracht waardoor je lichaam en geest in staat is te helen op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). De energie wordt geleid naar die plekken in het lichaam die het nodig hebben, daar waar de blokkades zitten. Vervolgens gaat je lichaam zelfhelend te werk om die blokkades te verhelpen. Reiki is geschikt voor zowel het oplossen van fysieke klachten als slechte gewoontes en psychische klachten zoals wanhoop, zwakte, gebrek aan moed, geen beslissingen kunnen nemen en nervositeit. Reiki is voor heelwording van heel je wezen.

Reiki kan worden gegeven als stoelbehandeling, maar ook liggend op een behandeltafel als totaalbehandeling. Deze voedende energiebehandeling wordt vaak geïntegreerd in de andere energetische behandelingen.

Duur:
specifieke klacht 30 minuten
totaalbehandeling 60 minuten

Voor iedereen die weer ontspanning, intense rust en balans wil ervaren is de energie & balans behandeling een aanrader! De behandeling bestaat uit een combinatie van reiki en chakra healing. In je lichaam zijn 7 chakra’s, energiecentra, aanwezig van je kruin via je ruggengraat tot aan je stuitje. Door af te stellen op jouw energieveld worden de verstoringen en blokkades opgespoord. De chakra’s kunnen door verschillende redenen uit balans zijn geraakt waardoor je telkens opnieuw klachten ervaart. In de behandeling worden de 7 chakra’s een voor een gecontroleerd, hersteld en weer in balans gebracht waardoor de energie weer ongestoord en vrij kan doorstromen. Vervolgens wordt de energie vernieuwd door een voedende reikibehandeling. Na afloop van de healing bespreken we de blokkades en krijg je advies over hoe je de balans kunt vasthouden.

De energie & balans behandeling werkt ook goed bij vermoeidheid, innerlijke onrust, hooggevoeligheid, hoofdpijn en migraine en vage onverklaarbare klachten.

Duur per behandeling: 90 minuten

Het lichaam kan gevoelens, ervaringen en gedachten vasthouden die de oorzaak kunnen zijn voor diverse hardnekkige of terugkerende klachten. In het programma staat het opsporen en verwijderen van energieverstoringen in de vier niveaus van je wezen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel centraal. In de diverse behandelingen wordt geblokkeerde energie in je aura, chakra’s en je fysieke lichaam vrijgemaakt en afgevoerd. Doel van het programma is te achterhalen waar de oorzaak van je klacht ligt, analyseren hoe dit telkens weer terugkomt en de verstoringen die hierdoor ontstaan in jouw systemen verwijderen. Om vervolgens de energiebalans te herstellen de zelfhelende kracht van je lichaam en geest te activeren. Door aanpassing van je lifestyle en gedrag in combinatie met de behandelingen stel je jezelf in staat de klacht definitief op te lossen.

Het cleansing & healing programma bestaat uit minimaal 3 behandelingen. De sessies worden telkens afgesloten met een voedende en helende energiebehandeling.

  • Intakegesprek en diagnose en reiki behandeling
  • Cleansing en aura touch healing
  • Herstellen energiebalans chakra healing

Duur per behandeling: 90 minuten

Empowerment is een bewustwordingsproces. Het gaat erom dat je probeert bij je eigen potentieel (kracht) te komen en die te activeren, waardoor je weer de regie krijgt over je eigen leven en je omgeving vanuit zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde kunt benaderen. Niet langer slachtoffer voelen, uit het veld geslagen door wat allemaal op je pad komt, gebroken door trauma’s uit het verleden. Door te ontdekken wat jouw kracht blokkeert, verloren delen van jezelf weer bij je terug te brengen en je innerlijke kracht te helen en te voeden stel je jezelf in staat om de beste versie van jezelf te worden. De versie zoals deze oorspronkelijk bedoeld was: krachtig, puur en authentiek. Vol geloof in jezelf en niet langer afhankelijk van of bang voor het gedrag of de gedachten van anderen.

Het empowerment programma bestaat uit minimaal 5 behandelingen. De sessies worden telkens afgesloten met een voedende en helende energiebehandeling.

  1. Intakegesprek en diagnose
  2. Cleansing en aura touch healing
  3. Herstellen energiebalans chakra healing
  4. Karakterstructuren en voedende energiebehandeling
  5. Healing innerlijke kracht

Duur per behandeling: 90 minuten

Ondersteuning bij psychotherapie

Ervaring leert dat cliënten die al jarenlang psychotherapie volgen voor de verwerking van trauma’s en angsten gebaat zijn bij sommige onderdelen uit het empowerment programma. Cliënten die niet dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen ervaren een doorbraak wanneer de ontbrekende zielendelen weer worden teruggebracht bij hen. En kunnen hierdoor eindelijk verder in hun psychotherapie sessies.