info@instituutgassho.nl 0652612891

Over Instituut Gassho

praktijk voor energie | herstel | balans

Over Gassho

Instituut Gassho helpt je vanuit een holistische benadering bij gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, stress, migraine, burn out of hormonale klachten, nek-, schouder -of rugklachten. Vanuit de Oosterse zienswijze gaan we op zoek naar de diepere oorzaak van je gezondheidsklachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Heb je langlopende klachten, keert een bepaalde klacht of pijn toch telkens weer terug of sta je niet je kracht? Ben je hooggevoelig? Het is soms lastig te achterhalen waar de oorzaak van je probleem of klacht precies ligt. Het lichaam, de geest en de ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en functioneren door elkaar, met elkaar en naast elkaar. Een verstoring in het ene systeem heeft effect op de andere systemen. Alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel worden gescand op verstoringen, omdat de plaats waar de klacht zich openbaart niet altijd de plek van de oorzaak is. Samen bepalen we vervolgens de aanpak van jouw behandeling gericht op het blijvend oplossen van blokkades en verstoringen in jouw energiebalans en het aanspreken van de zelfherstellende kracht van je lichaam en geest.

Over de behandeling bij Gassho

De behandeling start altijd met een intakegesprek en een diagnose van je persoonlijke situatie. Vervolgens bepalen we welk behandelplan passend voor je is waarbij een combinatie wordt gemaakt in energetische behandelingen, lifestyle advies en voeding. Samen werken we aan jouw herstel en balans in een van de vier programma’s. Het is uiteraard ook mogelijk om een enkele energetische behandeling van jouw voorkeur te boeken.

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Velp. Plan hier je afspraak in.

Over mij

Ik ben Maxine McCombs, een gediplomeerd energetisch therapeut. De oosterse geneeswijze, hoe energie alles verbindt en de wijzen waarop je jezelf kunt helen blijven me eindeloos fascineren. Dat je zelf aan het roer kunt staan en de regie over je leven weer kunt nemen door de echte oorzaak van je klacht aan te pakken is een hoopvol en inspirerend uitgangspunt. Mijn cliënten te ondersteunen in hun herstel van klachten, dat ze weer balans ervaren en hen in hun kracht te zien staan, geeft me telkens weer voldoening.

Heb je vragen over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op.

Het wegnemen van pijn was voor mij een klein wonder en een bijzondere gewaarwording.

Natasja

De energie & balans behandelingen zijn voor mij echt een aanvulling geworden in mijn proces om beter in balans te komen.

Roxane