info@instituutgassho.nl 0652612891

Reviews Instituut Gassho

Bekijk hier wat anderen zeggen over Instituut Gassho. Hopelijk geeft dat meer beeld over de behandelingen en mijn werkwijze.

Voordat ik mijn eerste Reiki behandeling van Maxine kreeg, wist ik niet precies waar Reiki voor stond, wat het betekende en wat het voor en met je kan doen. Wat ik als heel fijn heb ervaren is dat Maxine eerst de tijd nam om uit te leggen wat Reiki doet, hoe het doorgeven van energie werkt en wat je kunt verwachten tijdens een behandeling. Tijdens de behandelingen merkte ik dat er echt iets gebeurde. Ik voelde letterlijk warmte van de handen van Maxine afstralen. Na de eerste behandeling benoemde ze zelfs een pijnlijke plek in mijn nek, terwijl ik daar niets over gezegd had. Dat vond ik heel bijzonder. Maar niet alleen het benoemen van pijnlijke plekken, maar ook het wegnemen van die pijn was voor mij een klein wonder en een bijzondere gewaarwording. Ik ben blij en dankbaar dat ik door Maxine de wondere wereld van Reiki heb ontdekt zonder dat ik het gevoel heb dat het te zweverig is. Voor mij is het juist tastbaar en helpt het me meer in balans te komen.

Natasja

Elke behandeling die ik onderga is een bijzondere ervaring voor mij. Het voelt als een soort meditatie waarbij je de energie / warmte van Maxine’s handen voelt stromen. Na een behandeling ben ik meer ontspannen en krijg daardoor meer energie. Ik vind de manier waarop Maxine uitlegt wat haar bevindingen zijn na een behandeling erg prettig. Ze geeft ook geode begeleiding in wat je zelf kan doen als toevoeging op de behandeling waardoor het resultaat alleen maar beter wordt. De energie & balans behandelingen zijn voor mij echt een aanvulling geworden in mijn proces om beter in balans te komen.

Roxane